JAKTSKOLANS GRUNDARE OCH ÄGARE- PATRIC "PUTTE" DALFJÄRD

Jag som driver Jaktskolan heter Patric "Putte" Dalfjärd och jag bor ca 2,5 mil norr om Västerås med min familj. Jakten har jag med mig sedan barnsben, men jag började jaga på allvar i tidiga tonåren.
Jaktligt är jag en allätare och uppskattar lika mycket den ensamma smygjakten på sensommarens råbockar, duvjakt med bulvaner som älg- & björnjakten i Jämtland om hösten. Jag jagar mycket med våra 5 hundar och många timmar går åt till grytjakt med mina terriers, jaga rådjur med vår tax och såklart fågeljakter med våra spaniel-och retrievers. Jag jagar en hel del utomlands, främst Sydafrika och Spanien, men även Skottland ligger varmt om hjärtat.

Jag har bedrivit jägarexamenskurser i nästan två decennier i olika former bl. a. på dåvarande Öster-Malma Jaktvårdsskola, Widforss, Jaktia Åkersberga samt för diverse studieförbund. Det är alltid lika givande att träffa nya jägarexamenselever, vilka har varit i varierande åldrar från 14 år och uppåt, och få uppleva deras resa mot att bli jägare.

Målet med mitt företag är att erbjuda skräddarsydda jägarexamenskurser efter individens behov och att vara din personliga guide till livet som jägare.

AFFÄRSIDÉ

Bedriva högkvalitativ jägarexamensutbildning anpassad för individen.

INFORMATION

För mer information e-posta till info@jaktskolan.se eller ring +46 (0)73-829 87 31.

HÖRT FRÅN KUND

Den bästa kurs jag någonsin har gått! /Oscar